09 juni 2010

Pregnant?

Idag var jag hos farbror doktorn, men inte på sjukhuset. Jag sov nämligen så bra inatt att jag inte ville gå upp när jag vaknade utan sova lite till. Sen så blev det försent. Jag mådde ganska bra först men sen, BOM fick jag smällont i magen igen och kunde knappt stå upp. Det var lite smått krångligt att duscha måste jag säga, och mitt i kommer min hyresvärd in med el och vattenräkningen.

Sen vinglade jag till jobbet och min snälla chef stängde ner cafeet och åkte med mig till doktorn. Så himla snällt. Det första dom frågar är om jag är gravid. Det var även det första min chef frågade. Nej, tack, jag är inte gravid. Är du säker? Ja jag är säker. För alla symptom du beskriver påminner lite om.... Jag ÄR INTE gravid. Okej, okej.

Sen konstaterade dom att mitt ben inte var infekterat så det var inte orsaken till mitt illamående och min onda mage. Är du SÄKER på att du inte är gravid? När hade du din senaste mens? Vid det här laget började jag oroa mig för att jag såg ut att vara i tredje månaden. Men nej, jag är inte gravid. Okej okej.

Dom kom inte på vad felet med min mage var men jag fick ett litet piller som jag inte tror hjälpte så mycket. Men nu mår jag bra igen. Lite obehagligt det här. Men mitt ben är åtminstonde okej. Imorgon ska jag tillbaka igen, jag har bakat äppelkaka som tack för att dom inte tog något betalt. Hoppas det funkar för morgondagens räkning också.

Kanske inte så mycket toast framöver. Lindas bild.

2 kommentarer:

Alina sa...

Haha nej men söt då. Du får visa dem tavelramen med alla tips så förstår de nog att efter allt det, så kan du ju omöjligt vara gravid ;)

Jeez, snart får du nog byta plats i ordningen i bloggkategorin under favoriter i min dator, till den nedre halvan. De som uppdaterar alltså. Yey, bra tycker jag för jag gillar dina inlägg! :)

from greece sa...

Yay jag blir upgraded :D tufft.

Jaa borde tagit med den faktiskt.